Antibes :)

~Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more~
"Kansas - Carry on my wayaward son"

Elikkä täst nyt on sitte aika pirun kaua ku oon kirjottanu viimeks xD no ei voi mitää, nobody's perfect. Eli tähän väliin mahtuu mun luokkaretki Ranskaan ja treenejä. Eli alotetaas vaikka siitä matkasta. Eli lähettiin Ranskaan Antibesiin luokkaretkelle. Sitä reissuu ei oikeestaan voi sanoin kuvailla miten ihanaa siel oli ♡ sain aivan mahtavia kavereita ja tapasin uusia ihmisiä. Tästä tuleekin siks pidempi postaus kun kirjotan saman toivon mukaa englanniks että ranskalaisetkin kaverit ymmärtää :) Ajattelin että saatan kirjottaa mun matkapäiväkirjan tähän niin siinä sitten tuleekin kaikki :) se on englanniksi joten sitä tuskin jaksan suomentaa xD laiskuus.. Mutta joo lähdettiin sinne 15.5 ja tultiin takasin 20.5 Reissu oli aivan uskomaton, nähtiin enemmän mitä kuviteltiin ja saatiin todella suuri kokemus. Kiitos kuuluu meidän opettajille <3.

The English version is below
15.5
Joo ekana päivänä nähtiin lentokentällä noin 5 aikaa aamulla, oli aika tuskaa nousta. Siitä sitten kokoonnuttiin ja lähdettiin ryhmänä kohti matkaa. Lennettiin Amsterdamin kautta ja sieltä Nizzaan. Nizzasta mentiin sitten tilausajo bussilla Antibesiin. Majotuttiin sellaseen jännään majaalo systeemiin, missä oli sitten urheiluopiskelijoita samassa talossa. Huoneet oli jo jaettu ja mulla oli ehkä paras huonekaveri ikinä Milla <3. Meil oli aina niin hauskaa iltasin ja päivisin ku oltiin sisällä. no siinä sitten purettiin laukkuja ja rauhotuttiin hetkeksi. Mentiin ulos ja siellähä oli jo porukka ranskalaisia pelaamassa kentällä futista. Illalla mentiin vielä kävelemään ja tutkimaan uutta ympäristöä. Ilma oli aivan ihana, aurinko lämmitti ja näkymät suosi. Alpitkin näky todella kauniisti. Illalla mentiin syömään ja sitten huoneisiin. myöhemmin mentiin vielä ulos ja katseltiin kun ranskis pojat pelas futista. Sitten just klo 10 mentiin huoneisiin ja nukkumaan.


Maisema majapaikasta
The landscape on our "motel"
Alpit :)

16.5
Aamulla herättiin aikaisin aamupalalla ja valmistauduttiin lähtemään Vanhaan kaupunkiin, kaupunki suunnistukseen. Suunnistus meni nyt vähän ohi kun keskityttiin vain ihaniin maisemiin. ;) Vähän myöhemmin mentiin syömään, ruoka oli aivan taivaallista ! Illalla oltiin taas ulkona ja mentiin jälleen kerran myöhää nukkuu Millan kaa xD

Vanhast kaupungista :)
At the old city :)





 <3




17.5
No sitten seuraavana päivänä me taidettii mennä Cannesiin, jossa oli just sillon meneillää nää kuuluisat Elokuva Festivaalit. Ite en niihin julkkiksii jaksanu keskittyy.. Mentiin siinä porukalla eka syömään ja sit mentiin rannalle. Ruoka oli ihan karseeta paskaa.... Mikään ei ollut tuoretta, vaan kaikki oli purkista kaivettu esiin.. no kyllä se kurkusta alas meni ei siinä mitää mut parempaa olis voinu olla.. No loppu aika oltiinkin sitte rannalla makaamassa, noin 4 h siellä maattiin. En palanu mut en kyllä saanu mitää kunnon rusketusta.. No siitä sit lähettiin takas päin ja jumalauta siel oli paljo ihmisii!! No kylhä me ny siitä selvittiin mut oli kyllä pelko millo joku tulee ja vie laukun..



 




Illalla oli mukava ilta aurinko lämmittämässä :)
At the night there was nice evening sun warming :)

18.5
Seuraava päivänä mentiin sitten Monacoon, museoihin. Monaco oli todella hieno paikka ja mielelläni menisin takaisin. Näkymät oli aivan uskomattomat ja ilma suosi. Oli kurja olla sisällä kattomassa kaloja kun olisin mielelläni ollut ulkona. Oli ne kalatki hienoi mut ilma oli hienompi ;) No mentiin museoihin ja oltiin siellä se pari-kolme tuntii ja sitten mentiin syömään. Kala museossa oli kiva olla ku näki kaiken laisia kaloja ja pääsin jopa silittelemään pieniä haikaloja, ne oli ihan sika söpöjä ! No mentii siitä sitten syömään mä, Milla, Sara, Sonja ja Ville. Ruoka oli aivan taivaallista ja sitten vielä oli niin mukava tarjoiliakin ;) Siinä  hetken istuttua mua käskeettiin kääntää päätä ja siellä seisoskeli sellane ihana Porsche. Oli muuten ihmisillä kattelemista kun siitä meni ohi. :D No siinä syötiin, maksettiin ja siirryttiin. Totta kai mä menin sitten kuvaamaan sitä kaunista autoa kun muut meni istuu varjoon. :D No siinä hetken kuvailun jälkee mäki siirryin istuu ja siinä istuttiin porukalla. Myöhemmin mentiin sitten tapaamis paikalle ja siitä lähettiin koko joukko yhdessä turisti kierrokselle sellasella pikku junalla. Olihan se ihan hauskaaa nähä kuinka kaunis Monaco oikeasti on. Sen jälkeen lähdettiin kohti Antibesia. Illalla näin vielä ihanan Aston Martinin <3 Siinä ihkuttelin aikani ja rupesin kuvaamaan xD vähän ajan päästä auton omistaja huomas mitä teen ja katto vähän pitkään.. Siinä näytin kameraa ja hän vaan nauroi ja nyökkäsi xD hupsis!































<3

19.5
Me mentiin tälläseen paikalliseen kouluun, jossa oltiin sitten oppitunneilla. Oltiin siellä 9-13 jos nyt oikein muistan. Oppilaat katto meitä ku friikkejä, joka oli outoo ku eihä  sellasee ny oo tottunu :D No päästiin sitte oppitunneille missä kerrottiin englanniks ketä me ollaan ja mistä me tykätään. Olihan se jännittävää kertoo ittestään englanniks muille joita ei ite tunne ollenkaa. No sitten mentii välkälle ulos. päästiin istumaan ku meijät jo piiritettiin. :D oli aikas hauskaa ku kukaan niistä ei oikein puhunu hyvää englantia ja me ei puhuttu ranskaa xD No onneks oli Google kääntäjä jonka avulla me sitten kommunikoitiin. Sain ihan mahtavia kavereita ja osan kanssa oon puhunu tähänki päivään asti <3 En voi sanoin kuvailla kuinka mukavia ne ihmiset oikeesti on! Miten voikaan olla että näinkin pienen asian mukana tulee niin hyviä ystäviä. No oltiin siellä sitten aikamme ja lähettiin kohti kämppiä. Kun oltiin päästy sinne yksi näistä ihanista ihmisistä kysy pääsisikö he moikkaamaan meitä kämpille. No hetki meni ja he tulivat. Meil oli niin hauskaa ja ihanaa kun oppii aina puhumaan englantia paremmin.

~I got life, I got love
I got faith and that's enough
We feel sorrow, we feel pain
But there's sunshine after rain
So I'm alright you'll be fine, take it one day at time~

20.5 It's time to go
Viimenen päivä oli ihan hirvee... Osa meist vaa itki ja kukaa ei halunnu lähtee. :( Bussi tuli hakee meit 9 aikoihi ja mentiin siitä Nizzaan. Oltiin Nizzassa joku 4h. Käytiin syömässä ja kaupoissa. Löysin uudet bikinit ja mekon joka oli liian halpa ollakseen totta. No tottahan se oli ja niin se löysi tiensä mun kaappiin. Aikamme pyörittyä siellä mentiin takaisin tapaamis paikkaan ja odotettiin muita jotta päästäisiin lähtemään. Kun kaikk oli koossa pääsimme lähtemään kohti lentokenttää. Kello oli silloin noin 3 ja lento lähtisi 16.40, kohti Amsterdamia. Suurella osalla oli todella haikea mieli lähteä, koska kaikki meistä sai uusia kavereita ja ei haluasisi jättää heitä... No kuitenki päästiin koneeseen ja matka alkoi. Amsterdamissa kaikki oli niinkin väsyneitä ettei oikein jaksanu mennä mihinkää muualle kuin portille. Loppu lento oli niinkin raskas kaikille et suurin osa vaan nukku ja kuunteli musaa. Kun päästiin suomeen kello olikin jo melkein 10. Ja kun vihdoin pääsin kotiin ja omaan sänkyyn, ei tarvinnu pyytää kahta kerta että uni tulisi.

Se mitä mulla jäi kaikista parhaiten mieleen oli se että kuinka mukavia ihmiset olivat toisillee siellä! Miten on mahollista että kaikki on niin kohteliaita ? No ehkä se selviä joskus :)

In english
check the pictures too 

15.5
Yeah, the first day was seen at the airport about 5 time in the morning, it was quite a pain to get up. Ever since we met, and we went as a group towards the trip. We flew via Amsterdam and from there to Nice. Nice, we went to charter bus to Antibes. We lived this weird motel system, where was a sports students in the same house. The rooms had already been distributed, and I had probably the best roommate ever Milla <3 We had so much fun at nightly and during the day we were in. We unpacked our bags and chilled for a while. We went out and there already were French boys playing football on the field. In the evening, we went further to walk and explore the new environment. The weather was absolutely wonderful, the sun warmed and views in favor. The Alps sight really nicely. In the evening we went to dinner and then to the rooms. Later we were again out and watched a French boys played soccer. Then, at just 10 o'clock we went to our rooms 
 and went to sleep.

16.5
In the morning, we woke up early for breakfast and to prepare to go to the old town, city navigation. Orientation went in a bit past the focus was only on the wonderful scenery. ;) A little later, we went to eat, the food was just heavenly! In the evening, we were out again and, once again, we went to sleep late with Milla xD

17.5
Well, then the next day we go to Cannes, during the current of defiance of the famous Film Festival.  I was too tired to focus on celebrities .. We went there with a group to eat lunch and then we went to the beach. The food was pretty shit .... Nothing was fresh, but it was all dug up out of the bottle .. well yes it went down the throat but it could've better .. Well we layed at the beach about 4 hours. I didn't burn out but I  really didn't get any decent sun tan .. Well then it was sent to the hindquarters and omg there was like a lot people! Well, we survived but it was certainly the fear of when someone comes and takes the bag ..

18.5
The next day we went to Monaco, museums. Monaco was a really nice place and I would go back with pleasure. Views were absolutely incredible and the air favors. It was miserable to be inside the roof when the mass of the fish, I'd rather have been outdoors. The fish museum was nice but the weather was nicer ;) Well we went to museums and we were there like two to three hours and then we went to eat. Fish museum was nice to have such saw all kinds of fish, and I got even pet the small sharks, they were so cute ! Well, we went to eat it, then I, Milla, Sara, Sonja, and Ville. The food was absolutely divine, and even our waiter was so nice ;) they told me to turn myhead and there was standing a lovely Porsche. Well, in that we ate, paid for and moved. Of course I went then to describe the beautiful car while the other went to sitting in the shade. : D Well, in that moment of description after t moved on to sitting on the hill, and we sat in a group. Later, we went to the place for meetings and sent it along with a whole host of tourist round the little train to the public the public. It was a pretty fun to see how beautiful Monaco really is. After that we went towards Antibes. In the evening, I saw so lovely Aston Martin <3 I admired it my time and I started photographing it xD a bit of time i saw the owner of the car, he noticed what I was doing and looked at me for a long time.. I showed the camera and he laughed and nodded his head xD oops!

19.5
We went to this local school, where we were then in class. We were there for 9 to 13 if I remember correctly. Students watched us like we were some freaks, wich was weird for us 'cause we weren't used to it :D Well we had to tell everybody something about us in english, like who we are and what we like. It was starnge to tell something about yourself  'cause you have never met them . Well, then we went out for a litlle break. We sit and everybody was around us. : D was pretty fun 'cause any of them didn't really speak good English and we didn't talk in French xD Well luckily we had the Google translate to communicate with them. I got pretty awesome friends and a part of them I've talked to this day <3 I can not tell you how nice the people are there! How can it be that such a little thing comes with such good friends. Well, we were there for our time and then left back to our "motel". When we were there one of our new friends asked if they can come to meet us. Well, the moment came, and they came. We had so much fun and it's always wonderful when you learn to speak English better.

20.5 Time to go
 Last day was pretty horrible... Some of us cried and didn't want to leave. :( The bus came to applying for us like 9 o'clock and took us to Nice. We were at Nice like 4h. We went to eat and shopping. I found a new bikini and a dress that was too cheap to be true. No surely it was and so it found its way into my closet. Our time has been running out there we went back for meetings place and expected the other in order to reach to leave. When everybody were together we were able to go to the airport. It was then about three and a flight would leave at 16.40, towards Amsterdam. A large part was really sad mind to go because all of us got new friends, and didn't want to leave them ... Well Still we reached the plane and the journey began. At Amsterdam everybody was too tired to go anywhere than the gate. Final flight was heavy as most of us, didn't do anything but slept and listened to music. When we reached back to Finland clock was almost 10 . And when I finally got home and to my own bed, there was no need to ask for two time that sleep would come.

So here was my trip to Antibes, France, hopefully you liked it :)




Kommentit

  1. Eikä, vähän ihanannäköistä tuolla! Olis kiva päästä joskus käymään Ranskassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siel oli ! Jos joskus meet nii suosittelen syvästi Antibesia ! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit