Something else :)

Okei eli nyt sitten puhutaan hevosista ! Elikkä treenattu on ja muutamat kisatkin menty :) Nyt hepsukin on muuttunut Hämiin :) kevääseen mahtuu maastoeste treenit hattulassa Hämin kaa ja parit estekisat ja myös yks maastoeste kisa ollaan startattu. Kisat on menny nyt välillä paremmin ja välillä huonommin.. mm. estekarkeloista yks hylsy, maastoeste kisoista hylätty, mutta hei me ei lannistuta! Tää nyt vaan kuuluu lajii ja aina ei voi voittaa :) jos jotain oon saanu niin hyvän mielen siitä että virheiden jälkeen oon tsempannu iteni takas ja jatkanu paremmin. Nyt tosin en oo niin paljoo ratsastellu ku on ollut kursseja ja mulla on ollut ittellläni kiireitä.. No koulu loppu ja nyt oon lomalla !! Kesäloma <3 jos nyt olis sitten aikaa olla tallilla ja ratsastaa jossain väleissä ! 
Kesä alkoi ihan mukavin merkein päättö todistuksen keskiarvo 7,4 !! Ja sitten vielä toinen mukavuuden juttu, pääsin opiskelemaan Harjun hevosopistoon !!!! En tiedä vielä mille linjalle mutta eiköhän se selviä sitten jossain kohtaa :) Nyt vielä muutama kuva, pari videota ja se on heips ! :) 

Okay, so now let's talk about the horses! So I've had some trainingd and some competitions :) Now my horse has changed to Hämis :) So my Spring has some cross-country trainings at Hattula with Hämis and also few show jumping competitions and also one cross-country obstacle race. Competitions have gone now, between the better and sometimes worse ... Like one fail, but hey we won't go down! It's a part of this sport and you can't always win :) if there is something good that i have learned about this sport is I have had learned about my mistakes. Now, however, am not so much riding because the courses have been and I have been busy .. Well my school ended and now I'm on vacation! Summer Vacation <3 if  now I would be a time to be at the stables and ride!

Summer began just the nicest markings on the endless testimony average of 7.4! And then yet another convenience thing, I was able to study in Harju's horse college!! I do not know yet for the line but I think it is clear, then at some point :) Now just a few photos, a couple of videos and bye! :)








^Laakso Seura koulukisat Hämiksen kanssa :)^
Laakso dressage championships with Hämis :)

 Tallin koulukisat Juniorin kanssa :)
Home stables dressage championships with Junior :)

Kommentit

Suositut tekstit