Junnu meininkii

Juu elikkä tänää olin tallilla siivoomassa ja ratsastamassa pikku juniorilla. Elikkä Zz (ne ketkä tietää jo). Joo eli siivosin tallin ja kaveri Sanna vaihto siin vesii samalla. Tunnin me tallii siivoiltii ku ei sillee ollu mikää kiire minnekkää. Mentiin sitte hakee Zz ja Hatti tarhasta ja päätettiin laittaa ne ulkona. Koska jumalauta et sää oli hyvä. Arska paisto ku viimest päivää ja meitsi nauttii :)
Zz on tuo suloinen läsipää ja Hatti on tuo kaunis tähtipää :)

Zz:n mielestä pitää olla kylki kyljessä eikä vastapäätä kaveria :)
Hyvin pojat käyttäyty kimpassa ja kun oltii saatu kaikki valmiiks nii lähwttiin sitten kentälle. 
Zz oli alussa todella vaikea ja avuille se oli kuuro. Oli ärsyttävää ku ei löydä minkää näköstä tahtia ja kontrollia sihen menoo. Siinä mä sitte ympyröillä sitä yritin ns "rauhotella". Toivotonta touhuu seki. Laukassa se vaan jioksi pois alta eikä kuunnellu ollenkaa. Sit alko olee jo sellane fiilis 'et voi jumaluta miks tää otus ei ots pidätteitä tai mitään apuja?!' no loppua kohden se parani koko ajan mikä oli hyvä. Ihan lopussa päätin ratsastaa helpon-A:n kouluohjelman. Se oli aikas mielenkiintone... ei siitä sen enempää..

Tässä me jo osataan jo. Ja joo tiedän, ratsastus vaatteet 10- :D

Ratsastuksen jälkeen oli ihan hyvä fiilis ja hevonen oli loppujen lopuks ihan kiva. Huomenna sitten aamusta salille ja iltapäivällä tallille taas :) huomisesta en lupaa postausta mutta katotaan mitä keksin ;) 


Päivän päätteeksi ajattelin ryhtyä paparazziksi :) 
♡ Bronksi mukavassa kevät ilmassa ♡

Kommentit

Suositut tekstit