12.10.2016

Iltakisat!!

R. Inkun Hemuli
"Hemppa"

Menin Hempalla luokan 60-70cm. 
Veryttelin sen aika rauhassa kun aikaa oli, tein ravissa tempon muutoksia paljon ja koitin saada sen mahdollisimman hyvin avuille. Otin muutamat verkka hypyt ihan pieninä ja sitten tulin ratakorkeudella muutaman kerran. Kun tulin viimeisen kerran pystyn ja okserin peräkkäin, herra päätti mennä pystyn läpi totaalisesti... Onneksi tulin sen jälkeen okserin joka oli sitten paljon parempi. Se jopa nosti omia jalkojaan.

Radalla se tuntui tosi hyvältä. Yksi pudotus oli oma moka, Hemppa pääsi pitkäksi välissä ja se kostautui takajalka virheellä.. Muuten se meni todella hyvin, vaikka keilasikin kaksi sen lisäksi mitä itse mokasin.. Huomaa kyllä että Hemppa ei kunnioita pieniä esteitä ollenkaan, kun se menee niistä läpi.. Olin silti todella tyytyväinen meidän ensimmäiseen yhteiseen rataan ja tietääpähän että seuraavalla kerralla voi hyvin mennä 80cm, tiedä vaikka menisi 90cmkin.



T.La Luna V
"Luna"

Lunan kanssa menin 80cm ja 90cm. 
Alkuveryttely jäi hieman lyhyemmäksi kuin halusin, mutta sain sen silti aika nopeasti avuille ja otin muutamat hypyt ennen kuin lähdin radalle. Luna oli radalla todella menossa ja se oli todella hyvä. Alkurata meni todella hyvin, jäin liikaa vain pidättämään vaikka oisin voinut olla rennompi itse jotta hevonenkin olisi ollut rennompi. Silti olin todella tyytyväinen rataan, vaikka yksi puomi tulikin alas toisessa vaiheessa. 

Toiselle radalle lähdin hieman ehkä itsekriittisemmin, koska se oli kilpailu suoritus. Nyt muistin olla huomattavasti rennompi itse ja sen huomasi hevosestakin. Sain todella hyvin syrjäytettyä oman jännityksen jotta keskittyisin vain suoritukseen. Ensimmäinen vaihe meni taas todella hyvin, mutta toisessa vaiheessa tuli yksi puomi samalta esteeltä... Taas oli oma vika kun en reagoinut tarpeeksi ajoissa.. Siitäkin huolimatta hevonen oli todella hyvä ja sain itseni tsempattua tosi hyvin vaikka jännitys olikin katossa.. 
Todella onnistunut päivä :)

Hemppa :)

Luna 80cm






Luna 90cm.

Kommentit

Suositut tekstit