17.10.2016

R. Ask
"Asko" 

Tänään mentiin taas kangilla. Asko oli alussa tosi jäykkä ja kesti taas hetki ennen kuin se malttoi rentoutua ja kulkea pyöreänä. Alussa teimme ravissa avoja ja vähän kiemuroita. Ravissa Asko alkoi jo rentoutua jo kivasti mutta ei omasta mielestä tarpeeksi. 
Laukassa se alkoi ja rentoutua enemmän, mutta kulki taas kovin pitkänä.. Sitten aloimme tekemään vastalaukkaa ympyrällä. Oikeassa kierroksessa missä tehtiin vasenta laukkaa, Asko tuntui todella hyvältä! Se kantoi itsensä aika kivasti eikä painanut ollenkaan ohjalle. 
Toiseen suuntaan se alkoi taas vetämään vähän vastaan joka näkyi heti siinä että se pääsi pitkäksi.. Lopulta se suostui hieman lyhentyä ja tuntuikin taas tosi kivalle. 
Sitten aloimme tekemään laukka-käynti-laukka siirtymiä ja siinä se vihdoin RENTOUTUI! Se tuntui niin hyvälle, etten muista edes milloin hevonen olisi ollut mun alla niin kevyt ja pohkeen edessä !
Ravissa tehtiin lopuksi vielä muutamia tempon muutoksia ja sitten keventelimme. Asko vertyi taas niin että tunnin loputtua oltaisiin vasta voitu alottaa työskentely :D as always.. No mutta näillä fiiliksillä jatketaan ja toivottavasti oivaltaisin aikaisemmin seuraavalla kerralla :D

Kommentit

Suositut tekstit