19.10.2016

R. Ask
"Asko"

Tänään jatkettiin Askon kanssa kangilla, alusta saakka se oli kivasti avuilla ja oli miellyttävä ratsastaa. Aluksi tehtiin väistöjä, joissa huomasin että ei se ollutkaan avuilla niin, kuin luulin.. No siitä huolimatta Asko parani koko ajan. Yhdessä kohtaa herra jäi niin tyhjäksi kaikille avuille että mikään ei auttanut melkein.. Rupesi jopa kieltä näyttämään, hölmö... Sen jälkeen jatkettiin laukassa, tehtiin muutamat vastalaukat kolmikaarisella molempiin suuntiin. Ensimmäistä kertaa tuntui että vastalaukat onnistui silleen, miten toivoisin. Lopuksi tehtiin muutamat keskiravit, Asko alkoi hieman kuumumaan ja veti taas oman shown pystyyn kun pääsi hieman venyttämään :D 
Kehuja tuli keskivartalosta mikä oli kyllä todella kiva, että alkaa menemään taas eteenpäin :)



R. Pee Peen White Waltz
"Pepe"

Mentiin Pepen kanssa Riinan ohjausharjoituksessa, aiheena suhteutettu etäisyys. Pepe oli alusta saakka todella tahmea, eikä kuunnellut mitään apuja mitä annoin. Laukassa se parani hieman, mutta silti oli sellainen tunne että sitä sai joka askel nostaa jotta jalat liikkuisi.. Hypyt oli aika huonoja koska se oli niin tahmea.. Hieman se piristyi, mutta olisi pitäny ratsastaa se vain paremmin avuille..


T. Lolita W
"Lolita"

Lolita olikin uusi tuttavuus tällä kertaa. Lolitan ravi tuntui ihan shetlannin ponilta, kun laukka oli taas hevosen laukkaa :D Alku oli todella hämmentävä, koska hevonen oli niin oudon tuntuinen mutta se muuttui paremmaksi koko ajan. Hypyt meni todella hyvin ja oli todella ylpeä itseeni ja hevoseen. Lolita oli hämmentävä, mutta kyllä mä tykkäsin :)


R. Inkun Hemuli
"Hemppa"

Hempan kanssa jatkettiin päivän hyppyteemalla. Alusta saakka se oli mukavan vireä ja kivasti avuilla. Hypätessä se tyypillisesti kuumui, mutta tällä kertaa ehkä liikaa.. Muutaman kerran toin sen todella huonosti vaikka ajattelin toisin. Korjasin omat virheeni kyllä ja sen huomasi heti hevosesta. 
Hieno mies oli jälleen <3


T. Nöpö

Nöpöä kokeilin hieman, jos sitä alkaisi ratsastamaan vähän enemmänkin mahdollisesti. Todella mukava tamma, hieman ruosteessa, mutta tykkäsin kyllä. Aivan uskomattoman hieno laukka!

Kommentit

Suositut tekstit