16.11.2016

R. Ask
"Asko"

Mentiin taas Tuunasen aikuisopiskelijoiden ohjausharjotuksessa, tällä kertaa hypättiin. Asko oli kivasti hereillä ja sitä saikin melkein vähän jo pelkästään pidätellä, kyllä huomaa että se tykkää hypätä. Tehtiin 5radasta kavaletteja, vinohyppyä, trippeliä ja ravisarjaa. Asko oli ihan super, se lähti niistä paikoista mihin sen toin ja luotti muhun koko ajan.


R. Oiva
"Oiva"
Tämä herra olikin mulle ihan uusi tuttavuus. Tehtiin aika paljon puomityöskentelyä ja ensimmäinen 30min menikin vain nappuloiden etsimiseen. Tuntui että ei olisi hevosta ollenkaan alla kun Oiva olikin niin kapea. Oiva ei kyllä ollut yhtään mun tyylinen hevonen, se oli aika herkkä ja hyppytyyli oli aika raju. Tykkäsin kyllä, mutta se ei ollut mulle semmonen erikoinen hevonen. 


R. Inkun Hemuli
"Hemppa"

Hyppäsin Hempalla kaarevia linjoja, ravisarjaa ja hieman jumppasarjaa. Alussa se oli aika vahva ja hetki kesti sen pehmittelyssä. Kun aloin hyppäämään se vielä hieman kokeili onko pakko, mutta tyytyi kohtaloonsa aika nopeasti ja hyppäsikin sen jälkeen todella hyvin. Olin todella ylpeä esim ravisarjaan, en ole sillä hypännyt sitä ollenkaan ja se todisti että uudet asiat ei ole ongelma. 

Kommentit

Suositut tekstit