28.11.2016

R. Ask
"Asko"

Hypättiin Katjan kanssa 5radan treenejä. Alussa ratsastettiin hevosia vaan rennoksi, hieman eteen-alas tyylillä ravissa ja laukassa. Sitten tultiin puomia laukassa, etsien hyvää paikkaa ja rytmiä. Puomin jälkeen tehtiin vinohyppyä molempiin suuntiin muutaman kerran. Asko oli hieman pohkeen takana vielä ja hypyt oli aika huonoja kun en nähnyt paikkoja, jonka seurauksena en oikein ratsastanut etäisyyttä.. Sitten tultiin kaarevaa linjaa neljällä, pari kertaa hyppy jäi kauas ja sen seurauksena en ratsastanut tarpeeksi toiselle esteelle ja siihen tuli pieni askel ja huono hyppy. Seuraavalla kerralla sain korjattua virheeni ja etäisyydet oli paljon parempia. 
Kaarevan jälkeen tultiin puomi, kaareva linja neljällä ja siitä jatkettiin vinolle. Ensimmäisen kerran vinohyppy oli aika huono, kun en saanut ratsastettua kunnon lähestymistä. Toisella kerralla tehtävä onnistui paljon paremmin. Sain hyvät paikat ja korjattua edelliset virheet. 
Siitä siirryimme ravisarjalle, tässä kohtaa Asko oli jo paremmin pohkeen edessä ja menossa. Sain hyvät hypyt ja katseeni pidettyä edessä. 
Seuraavaksi tultiin linja kuudella. Ekalla kerralla en ratsastanut taaskaan viimeisiä askelija, jonka takia hevonen pääsi pitkäksi ja viimeinen askel oli miniaskel ja hyppy pohjassa. Toisella kerralla ratsastin jokaisen askeleen ja siihen tulikin hyvät kuusi askelta. 
Viimeiseksi tultiin kolmoissarjaa. Sain molemmilla kerroilla hyvät hypyt sisään ja hyvän rytmin pidettyä. 
Tunnista jäi hyvä fiilis, koska esteet oli pieniä ja kaikki virheet sain korjattua. 

Kommentit

Suositut tekstit