23.11.2016

R.Peen Peen White Waltz
"Pepe"

Menin Pepellä Millan ohjausharjoituksessa ja aiheena oli puomit. Tehtiin paljon siirtymisiä ja suoraan ratsastuksia puomeilla ensin ravissa. Laukassa tehtiin pituushalkaisijalla olevia puomeja ja siitä tehtiin keskimmäiselle kahdeksikko, niin että puomin päällä vaihtui laukka. Pepe oli alussa todella tahmea, mutta siirtymisten ja pysähdysten avulla sain sitä paremmin avuille ja sitten laukkatehtävä onnistuikin paljon paremmin.


R. Ask
"Asko"

Menin Askon taas oe-liikutuksena, tänään tein enemmän siirtymisiä ja työskentelyä, niin ravissa kuin laukassa. Se oli alussa todella jännittynyt ja vahva, mutta rentoutui todella kivasti. Sain monta hyvää pätkää niin ravissa, kuin laukassa. 


R. Inkun Hemuli 
"Hemppa"

Menin Hempalla iltakisoissa 80cm. 
Verkassa se oli ihan kuuro jokaiselle avulle ja siitä johtuen toin sen todella huonosti verkkahypyille.. Muutaman pudotuksen jälkeen alkoi sujua paremmin ja päätin että en ota enempää hyppyjä, jotta energiaa jää radalle.
Radalla se oli todella vahva, enkä päässyt oikein rentoutumaan kunnolla. Siitä johtuen otin kolme puomia... Olen tavallaa tyytyväinen koska hevonen oli rehti ja teki mitä pyysin ja lähti siitä mihin sen toin.

Kommentit

Suositut tekstit